Kokkonstens Frankrike : fransk matlagning - recept och reflektioner / Georgeanne Brennan ; översättning: Johan Nilsson ; receptgranskning: Marianne Sandberg ; receptbilder: Noel Barnhurst ; övriga bilder: Steven Rothfeld
Material type:
- 9186263048
- 978-91-86263-04-1
- 978-91-0-057009-5
- 91-0-057009-5
- Savoring France
- Qcabd
- Qcabd-j
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Referens | Ullvigymnasiets bibliotek Referens | Qcabd (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80044617818 |
Browsing Ullvigymnasiets bibliotek shelves, Shelving location: Referens Close shelf browser (Hides shelf browser)
Qcabd Med smak av Europa / | Qcabd Australien - en kulinarisk resa / | Qcabd Stora asiatiska kokboken / | Qcabd Kokkonstens Frankrike : | Qcabd Culinaria Italia : | Qcabd Skånsk mat från mormors tid / | Qcabd Lätt och gott från Kina / |
Den första boken om kokkonsten i olika länder. Om sättet att äta i Frankrike, om respekten för råvarorna, om traditionen att välja råvaror efter årstid och att använda lokala ingredienser. 140 recept, såväl klassiska som modernare.
00119097
There are no comments on this title.