Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat / [recept ur Allt om mat: Astrid Abrahamsson ...] ; [fotografer: Stefan Almers ...] ; [redaktör: Marie-Charlotte Jenkinson]
Material type:
- 9151848570
- 978-91-518-4857-0
- 978-91-518-4304-9
- 91-518-4304-8
- Jenkinson, Marie-Charlotte
- Allt om mat
- Qcaa
- Qcaal
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Referens | Ullvigymnasiets bibliotek Referens | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80044617865 |
Browsing Ullvigymnasiets bibliotek shelves, Shelving location: Referens Close shelf browser (Hides shelf browser)
Qcaa 30 menyer från Allt om mat : | Qcaa Monikas jul : | Qcaa Hemmets kokbok / | Qcaa Fisk & skaldjur : | Qcaa Bonniers kokbok / | Qcaa Ris och pasta med ägg och osträtter / | Qcaa Pasta : |
En samling av fisk- och skaldjursrecept som publicerats i tidskriften Allt om mat. Såväl traditionella recept som nyare. Rätterna har provlagats i Allt om mats provkök. Ett recept per uppslag.
04114151
07111262
07111263
There are no comments on this title.