30 menyer från Allt om mat : kompletta förslag från drink till dessert / [redaktör: Astrid Abrahamsson]
Material type:
- 9789151850382
- 91-518-5038-9
- Abrahamsson, Astrid
- Qcaa
- Qcaa
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Referens | Ullvigymnasiets bibliotek Referens | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80044618106 |
Browsing Ullvigymnasiets bibliotek shelves, Shelving location: Referens Close shelf browser (Hides shelf browser)
Qcaa Karin Franssons sju årstider : | Qcaa Laga läckert och ge bort / | Qcaa Häng med på fest! : | Qcaa 30 menyer från Allt om mat : | Qcaa Monikas jul : | Qcaa Hemmets kokbok / | Qcaa Fisk & skaldjur : |
Boken innehåller trettio menyer från drink till dessert med vinförslag. Författaren, matskribent i tidningen Allt om mat, har samlat sina egna och kollegornas recept på festmat. Förslag på vad som kan förberedas.
08212005
08212006
08111324
08111325
There are no comments on this title.