Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar / Martin Johansson ; foto: Jakob Fridholm ; [illustrationer: Kristin Lidström ; receptgranskning: Kristina Valentin]
Material type:
- 9174247050
- 978-91-7424-705-3
- 978-91-7424-380-2
- 91-7424-380-2
- 641.815 23/swe
- Qcae
- Qcae
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Bok | Ullvigymnasiets bibliotek 01 | Qcae (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80053538558 |
Boken innehåller recept, råd och genvägar för den som vill baka i sin hemmaugn. Varje recept visar hur man gör om man bakar för hand eller med degblandare. Bland de omkring hundra recepten finns allt från scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Även sötebröd.
14123208
14123209
14323215
14323216
17114202
17114203
There are no comments on this title.