Smårätter : förrätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter / Per Gustafson, Henrik Norström, Malin Söderström ; text: Ebba Wachtmeister ; foto: Fabian Björnstjerna
Material type:
- 9789151842967
- 91-518-4296-3
- 978-91-518-3787-1
- 91-518-3787-0
- Qcaa
- Qcaa
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Referens | Ullvigymnasiets bibliotek Referens | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80044618096 |
Browsing Ullvigymnasiets bibliotek shelves, Shelving location: Referens Close shelf browser (Hides shelf browser)
Qcaa Förrätter / | Qcaa Gott av fläskkött / | Qcaa Leilas guldkant på vardagen / | Qcaa Smårätter : | Qcaa Kockarnas kalender : | Qcaa Fiskkokboken : | Qcaa Studentkokboken : |
Mat som lämpar sig som förrätter, sidorätter o till bufféer: traditionella rätter, tapas, antipasti o sushi m.m. Förf. Per Gustafson o Malin Söderström har ingått i kocklandslaget, Henrik Norström är kökschef på restaurang Bon Lloc. Lågprisutgåva.
00122224
There are no comments on this title.