Mathistorisk uppslagsbok / Jan-Öjvind Swahn
Material type:
- 918908649X
- Mxk
- Qca(x)
- Qca
Item type | Current library | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Referens | Ullvigymnasiets bibliotek HR-inst | Qca(x) (Browse shelf(Opens below)) | Available | 45504800127 | 89015168360 | |
Bok | Ullvigymnasiets bibliotek 01 | Qca(x) (Browse shelf(Opens below)) | Available | 45504800128 | 89015168358 |
Browsing Ullvigymnasiets bibliotek shelves, Shelving location: 01 Close shelf browser (Hides shelf browser)
Qca Mat - vad är det? / | Qca Matens historia / | Qca Järnspisar, hackekorv & tabberas | Qca(x) Mathistorisk uppslagsbok / | Qca(x) Matlexikonet / | Qcaa Sweet! : | Qcaa 70-talets mat : |
Boken innehåller över 1200 uppslagsord från A till Ö inom området mat och dryck samt ett tjugotal klassiska recept. Här ges svar på frågor som: Varför äter vi ärtsoppa med fläsk på torsdagar? Hur länge har vi använt gaffel? Vem uppfann konservburken?
03122140
03122141
There are no comments on this title.