Östersjömat : traditioner, recept och matkultur / Mats Hellström (red.)
Material type:
- 9172036974
- Hellström, Mats
- Mxk-a
- Qca
- Qca
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Bok | Ullvigymnasiets bibliotek HR-inst | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80025853458 |
Browsing Ullvigymnasiets bibliotek shelves, Shelving location: HR-inst Close shelf browser (Hides shelf browser)
Pmb Livsmedelsvetenskap / | Pmb(x) Tårtor, bakelser & desserter / | Qbc Ekonomi i hotell- och restaurangföretag / | Qca Östersjömat : | Qca(p) Gastronomisk kalender / | Qca(p) Gastronomisk kalender / | Qca(p) Gastronomisk kalender / |
En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.
06103276
06103277
There are no comments on this title.