Mat - vad är det? / Håkan Borgström, Karin Sjöndin
Material type:
- 9150100556
- Qd
- Pmbb
- Qca
- Qca
Item type | Current library | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Ullvigymnasiets bibliotek 01 | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 43901600009 | 89011814827 |
Browsing Ullvigymnasiets bibliotek shelves, Shelving location: 01 Close shelf browser (Hides shelf browser)
Qca Nu äter vi! : | Qca Matguiden : | Qca Mat i myt och historia : | Qca Mat - vad är det? / | Qca Matens historia / | Qca Järnspisar, hackekorv & tabberas | Qca(x) Mathistorisk uppslagsbok / |
Boken behandlar hur olika företag med hjälp av bioteknik upptäcker, utvecklar och säljer produkter som kan påverka biologiska system, såväl människor som djur och växter.
01123143
There are no comments on this title.