Kokkonstens Italien : italiensk matlagning - recept och reflektioner / Michele Scicolone ; översättning: Lars Olov Skeppholm ; receptgranskning: Marianne Sandberg ; receptbilder: Noel Barnhurst ; övriga bilder: Steven Rothfeld
Material type:
- 9186263021
- 978-91-86263-02-7
- 978-91-0-057008-8
- 91-0-057008-7
- Savoring Italy
- Qcabd
- Qcabd-i
Item type | Current library | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Referens | Ullvigymnasiets bibliotek Referens | Qcabd (Browse shelf(Opens below)) | Available | 42857970030 | 89010684739 |
Den andra boken om kokkonsten i olika länder. Författaren berättar om de regionala skillnaderna i det italienska köket. De 140 recepten, såväl klassiska som nyskapande, är indelade i fem kapitel som följer den italienska måltidens mönster - antipasti, primi, secondi, contorni och dolci.
00119098
10114240
10114241
There are no comments on this title.