Frukt och bär : saftning - syltning - bakning / Ingela Persson ; foto: Lina Eriksson
Material type:
- 9127026558
- 978-91-27-02655-1
- Qcae
- Qcada
- Qcaa
- Qcaam
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Referens | Ullvigymnasiets bibliotek Referens | Qcaa (Browse shelf(Opens below)) | Available | 80044617874 |
Browsing Ullvigymnasiets bibliotek shelves, Shelving location: Referens Close shelf browser (Hides shelf browser)
Qcaa Kokbok för mikrovågsugn / | Qcaa Kokbok för mikrovågsugn / | Qcaa Steka, woka, fräsa / | Qcaa Frukt och bär : | Qcaa Härliga helger : | Qcaa Lyxlagat i lergryta / | Qcaa Hemmets kokbok / |
Bok med drygt tvåhundra recept med olika bär och frukter - citrus, rabarber och fläder, trädgårdsbär, stenfrukter, äpplen och päron, vilda bär, fikon och torkad frukt. Syltning, saftning, bakning och desserter samt likörer. Såväl klassiska recept som moderna varianter med kryddning av t.ex. saffran, vanilj och lakrits.
08115245
08115246
There are no comments on this title.