Gastronomisk kalender / utgiven av Gastronomiska akademien. 47(2007)
Material type:
- 9789151846323
- 91-518-4632-2
- 0347-2930
- Gastronomiska akademien
- 641.05 23/swe
- Qca(p)
- Qca
Item type | Current library | Call number | Status | Notes | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Ullvigymnasiets bibliotek HR-inst | Qca(p) (Browse shelf(Opens below)) | Available | 47628450036 | 89019328779 |
2009- utgiven av Norstedt
Gastronomiska akademiens årsbok 2007. Bl.a. skriver Jan-Öjvind Swahn om vattnet som måltidsdryck, Magdalena Ribbing intervjuar kungen om hovets taffel samt skriver om potatisen. Artiklar om internationella mathögtider, kaffe och kafferep och reportage från årets SM i matlagning.
08102267
08102268
06120265
06120266
There are no comments on this title.